Forskellen mellem pumpe- og listepris.

Hvad er vejledende listepris?
Den vejledende listepris sættes hver dag kl. 00.00 *) og er udregnet på baggrund af dollarkursen samt prisen på benzin og diesel på det internationale oliemarked. Denne pris er uændret indtil næste dag kl. 00.00, uanset hvor og hvornår du tanker.
  
Læs her hvorfor brændstofpriserne ændres hver dag?

Hvad er vejledende pumpepris?
Pumpeprisen er den pris, der vises på standeren og prisskiltet, når du tanker på stationen. Hver dag kl. 10.00 sættes en ny vejledende pumpepris, som også er udregnet på baggrund af dollarkursen samt prisen på benzin og diesel på det internationale oliemarked. Pumpeprisen ligger som udgangspunkt minimum 80 øre under samme dags vejledende listepris på både benzin og diesel, hvilket medvirker til mindre prisudsving henover dagen. Alt efter den lokale konkurrence kan pumpeprisen variere henover dagen på den enkelte station.

Læs her hvorfor Circle K nedsætter den vejledende pumpepris med 80 øre:

Bliv Circle K EXTRA Club-kunde og få ekstra fordele - uden et ekstra kort i pungen
Bliv Circle K EXTRA Club-kunde. Så er du sikker på at få rabatter, fordele og tilbud, hver gang du besøger os. Du skal blot tilmelde dine egne betalingskort som f.eks. Dankort, VISA- og Mastercard. Så bliver du automatisk bedre og billigere kørende. Ingen nye kort og ingen nye koder at huske på.
Læs mere om Circle K EXTRA Club her her

*) Tidligere blev denne pris sat hver dag kl. 10.00, men fra og med den 1. februar 2014 ændres praksis til fremover at sætte listeprisen hver dag kl. 00.00. Baggrunden herfor er, at som følge af implementeringen af et nyt IT-system i oktober 2013 har der været forskel på tidspunktet for, hvornår prisændringen var gældende for forskellige erhvervskunder, hvilket kan afstedkomme forvirring. Derfor har vi valgt, at alle aftaler baseret på den vejledende listepris fremover vil blive kalkuleret basis en prissætning, der sættes hver dag kl. 00.00. 

Luk

Skift sprog