Slut med elevatorpriser

Circle K sænkede priserne på brændstof for at gøre op med elevatorpriserne.

I november 2012 sænkede Circle K den vejledende pumpepris på benzin og diesel med 80 øre pr. liter for at gøre op med de meget svingende elevatorpriser. Circle K ønskede at tage luften ud af den daglige prisboble på brændstofpriserne for at reducere de daglige udsving i pumpepriserne.

Baggrunden for dette initiativ var, at de daglige prisudsving på brændstof var blevet større og større gennem de sidste år, og det havde givet nogle uheldige sideeffekter – både for Circle K og for kunderne.

Circle K ønskede at få mere jævn kundestrøm over dagen og dermed mindre ventetid for kunderne og bedre tid til den gode service, som vi gerne vil give vores kunder. Udover en bedre service og mindre ventetid for kunderne, betyder de markante lavere prisudsving også, at kunderne ikke længere behøver at tænke så meget over, hvornår det er billigst at tanke.

Hør Circle K Danmarks direktør, Peter Rasmussen, forklarer om baggrunden for dette tiltag:

Spørgsmål og svar

Hvorfor sænkede vi brændstofprisen?
De såkaldte elevatorpriser i løbet af dagen var irriterende både for kunderne og os. Vi ønskede at mindske de store, daglige udsving ved at sænke den vejledende pumpepris og dermed ”tage luften ud” af udsvingene.

Hvor meget har vi sænket priserne?
Vi sænkede den vejledende pumpepris på både benzin og diesel med 80 øre. Listeprisen forsætter uændret

Prisen gik jo også ned med 80 øre tidligere, så hvad var så det nye i det?
Vi ønskede at give kunderne en fornuftig pris over hele dagen, derfor sænkede vi pumpeprisen med 80 øre allerede inden, at vi ændrede den daglige pris på stationerne, så kunderne ikke behøvede at skulle vente til et bestemt tidspunkt på dagen for at tanke til en god pris.

Luk

Skift sprog